Digitális kézi mérők

Kézi műszerek, amelyek hordozható gyors ellenőrzést kínálnak a felhasználónak bármilyen helyszíni alkalmazáshoz. A HM Digital kézi mérői megbízhatóak, könnyen használható készülékek.

Az emberi test túlnyomórészt vízből áll. A létezésünk attól függ, hogy képesek vagyunk-e pótolni ezt a készletet. Mivel az ivóvíz számos forrásból származik, például nyilvános vízrendszerekből, magánkutakból vagy akár palackozott vízből, létfontosságú tudni, hogy milyen tiszta a víz.

Mind a(z) 10 találat megjelenítve

Míg az EC-t és a TDS-t gyakran szinonimaként használják, van néhány fontos különbség. Az EC vízre alkalmazva egy adott vízminta elektromos töltésére utal. A TDS a vízben lévő anyagok teljes mennyiségére vonatkozik, kivéve a tiszta H2O-t. A TDS mérésének egyetlen igazi módja a víz elpárologtatása és a maradék lemérése. Ez egy átlagember számára ez szinte lehetetlen, de meg lehet becsülni a TDS-szintet a víz EC-jének mérésével. Minden digitális TDS-mérő valójában EC-mérő. Minden elemnek van elektromos töltése. Ezért a víz EC-jének meghatározásával megbecsülhető a TDS mennyisége.