Digitális multimérő

A Swan Chematest egyesíti a kolorimetriás méréseket és az elektróda alapú pH-képességeket. A releváns paraméterek széles skálájának egyetlen kézi eszközbe történő integrálása még soha nem volt egyszerűbb, mint a SWAN Chematest-nél. A praktikus, IP 67 vízálló kialakítás és a kivehető küvettaadapter felhasználóbarát társsá teszi a mindennapi használathoz uszodai alkalmazásoknál, ivóvízkezeléseknél, gyógyszeripari alkalmazásoknál és az élelmiszergyártásban. Világos, egyszerű nyelvű felszólítások végigvezetik az új felhasználókat a teszteken. A szakértői mód segítségével gyorsan feldolgozhatja az adatokat. Kényelmes, masszív tokban kapható.

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Az ivóvízkezelési folyamat minden szakaszában a Swan alapvető műszereket kínál a legfontosabb vízminőségi paraméterek mérésére és rögzítésére.

A nyersvízfelvételtől a tisztításig, tárolásig és elosztásig: A Swan analitikai műszerei egyszerű kezelést, alacsony karbantartást és gyors üzemintegrációt biztosítanak. Akár a szabályozási megfeleléshez, akár egyszerűen a kezelési eljárások optimalizálásához szükséges, a Swan minden ponton a megfelelő megoldást kínálja.