- 15%

NW50

Original price was: 147 079 Ft.Current price is: 125 017 Ft.
(bruttó: 158 772 Ft)

A teljes egészében első osztályú szintetikus anyagokból készült Cintropur szűrőket magas óránkénti hatékonyság és alacsony nyomásesés jellemzi.
Az épületet vízzel ellátó csövekre vannak felszerelve, ennek köszönhetően védik a teljes berendezést és az összes csatlakoztatott készüléket a korróziótól és a szennyeződéstől.

Azonnal készletről
Cikkszám: SZCNW50 Kategória:

Leírás

Cső átmérő:
2”
Átlagteljesitmény:
20m³/h
Munkanyomás:
10bar
Max. nyomás:
16bar
Max. hőmérséklet:
50C°
Súly:
3,2kg
Alap szűrés:
25µ
Szűrési felület:
1250cm²

A Cintropur NW 50 szűrő jellemzői:

  • hatékony,
  • nem okoz nagy nyomásesést,
  • tartós,
  • megbízható,
  • könnyen tisztítható,
  • átlátszó burkolattal és egyedi szűrőhüvely -rendszerrel rendelkezik.

Működési elv:

A Cintropur NW 50 szűrőkben centrifugális erő hatására a nagyobb szennyeződésrészecskék a hüvely aljára lökődnek ki. Átlátszó hüvellyel rendelkezik, amelyeknek köszönhetően vizuálisan felmérheti a betét szennyezettségének mértékét. A Cintropur NW 50 vízszűrők egyfokozatú készülékek, de lehetőség van több szűrő sorba vagy párhuzamos csatlakoztatására is.

Alkalmazás:

ipari létesítmények, lakó- és mezőgazdasági közösségek vízi létesítményeinek védelme a vízben lebegő szilárd részecskék (föld, homok, rozsda) szűrésével. A Cintropur hálós ipari szűrők kiválóan alkalmasak szaniter berendezések, gyártóberendezések, öntözőhálózatok, eső- és kútvíz szűrésére. A Cintropur ipari szűrőket nagyon gyakran használják szállodákban, iskolákban, éttermekben és más nagy létesítményekben is.