Vízszűrő betétek

Vízszűrő betétet keres, vagy régi szűrőbetét cseréjéhez keres megoldást? Különböző típusú, nagy hatékonyságú vízszűrő betéteket szállítunk technológiai és ivóvíz-alkalmazásokhoz. Vízszűrő betét csere az egyszerű klórmentesítéshez vagy az üledékszűréshez akár nehéz üzemi körülmények között, tapasztalt szakértőink örömmel osztják meg tudásukat és tanácsot adnak az Ön számára a legmegfelelőbb megoldásról. A szelektivitás 1 mikrontól 300 mikron értékig terjed.

A szűrőbetét mikronértéke határozza meg a szűrő közegének azon képességét, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket a részecskék mérete alapján. Például egy „10 mikronos” jelöléssel vagy besorolással ellátott szűrő képes akár 10 mikrométeres részecskék befogására is. Ezt vegye figyelembe a vízszűrő betét csere során. Bár a mikronos besorolás nem határozza meg a szűrő szennyezőanyag-tartó képességének pontos hatékonyságát, segít meghatározni, hogy melyik szűrő a legalkalmasabb az Ön vízminőségéhez.

A vízszűrők eltávolítják a vízből a nem kívánt szennyeződéseket, például az üledéket, homokot, szemcsés szennyeződést, akár ízt és szagokat, keménységet okozó ionokat, részben baktériumokat, így jobb minőségű vizet eredményeznek. Vízszűrő betét csere bizonyos időnként szükséges ahhoz, hogy a szűrő hatékonysága megmaradjon és hogy ne váljon a baktériumok élőhelyévé, ezért javasoljuk maximum kéthavonta cserélni a szűrőbetéteket és félévente az aktív szenes betétet.

A jobb ízű ivóvíz előállításától a speciálisabb alkalmazásokig, mint például a kristálytiszta, tartós jég elkészítése, a vízszűrők és betétek széles választékát kínáljuk a vízzel kapcsolatos problémák megoldására.

A hálózati víznek azonban olyan nemkívánatos tulajdonságai vannak, mint a klór íze és szaga, amelyek kellemetlen ivási élményt okozhatnak. Bizonyos körülmények között a klóraminok, szennyeződések, részecskék és egészségügyi szennyeződések is problémát jelenthetnek. Vízszűrő betét csere akkor is szükségessé válik, ha az eltömődött, elhasználódott, de érdemes ezt megelőzni. A klór íze és szaga ellen a legjobb megoldás az aktív szenes szűrő.

A szűrőbetétek eltávolítják a szennyeződést, a homokot és a rozsdát, amelyek általában az elöregedett csöveken áthaladó vízben találhatók.

A vízszűrő használata sok problémát enyhíthet. A víztisztaság szakértőiként számos finomságú vízszűrő betétre van megoldásunk, hogy az eredmény a Tiszta Víz legyen.

Aktívszén szűrők

Az aktívszén szűrők általában a legjobb megoldásnak tekintik a vegyi anyagok csökkentésére és az íz/szag javítására. Néhányan más tulajdonságokkal is rendelkeznek, például ólomeltávolítást és cisztacsökkentést. A szénpatronokat elsősorban a közüzemi vízrendszerből származó összes vízben lévő klór ízének és szagának eltávolítására használják. Egyes szénpatronok csökkentik vagy eltávolítják a vízben előforduló ólmot is.

Speciális vízszűrési igények, vízszűrő betét csere

VÍZSZŰRŐK KÁVÉFŐZŐGÉPEKHEZ

A főzött kávé több mint 98%-ban vízből áll, ami azt jelenti, hogy a főzés során felhasznált víz minősége drámai hatással lehet a késztermék ízére és a kávéfőző élettartamára. A rossz minőségű víz nemcsak az ízre van hatással, hanem a Magyarországon található kemény víz erősen vizkő képző, ezért csökkentheti a berendezés hatékonyságát és költséges meghibásodásokat okozhat.

A vízszűrés szempontjából a kávé egy kicsit különleges, mivel a betáplált víz bizonyos keménysége segít kivonni a kávébab ízét.

Fentiek miatt elengedhetetlen a víz optimális kezelése, és olyan minőségi vízszűrőkkel, ahol megválaszthatjuk a szűrés finomságát, hogy a saját igényeinket kielégítsék, ezáltal megfelelőek legyenek akár az igényes kávéfőző gépekhez is.

VÍZSZŰRŐK JÉGGÉPEKHEZ

A jéggépek egyre népszerűbbek, de megfelelő vízkezelés nélkül gyakran előfordul, hogy ezek a berendezések zavarosak, túl gyorsan olvadnak vagy szétesnek, mielőtt felhasználták volna. További figyelembe veendő problémák közé tartozik a vízkő, amely költséges meghibásodásokhoz vezethet, míg a klór kellemetlen ízt és szagokat okozhat. Az olyan jéggépeknél, amelyek zavaros jégkockákat, túl gyorsan olvadó vagy használatba vétel előtt összeomló jégkockákat állítanak elő, valószínűleg vízszűrőre van szükségük.

A vízszűrők általában lefedik a legtöbb, a jéggyártással kapcsolatos általános problémát.

VÍZSZŰRŐK AUTOMATÁKHOZ

Az automaták forró italok széles választékát képesek előállítani, de mindegyik vízre támaszkodik, és az ital minősége klóros íztől és szagtól szenvedhet, ha a betápvizet kezeletlenül hagyják. Azokon a területeken, ahol a víz magas ásványianyag-tartalmú, olyan költséges problémák léphetnek fel, mint például a vízkő felhalmozódása, ami károsíthatja a kényes és drága alkatrészeket.

Minden automatából kiadott forró ital fő összetevője a víz, ezért a szűretlen víz befolyásolhatja az ital minőségét. Nem csak ez, a kemény víz költséges problémákat okozhat, például vízkőlerakódást, ezért a megfelelő szűrő használata létfontosságú.

Mindezek az okok miatt elengedhetetlen a vízszűrő használata, hogy csak a legjobb minőségű italokat adják ki, és a gépeket megóvják a vízkőtől.

VÍZSZŰRŐK IPARI KOMBI SÜTŐKHÖZ

A gőz 100%-ban víz, ami azt jelenti, hogy a víz jelentős hatással lehet a gyenge vízminőségű gőzberendezésekre, ami vízkőképződést és korróziót okozhat. A legtöbb kombi sütő/gőzölő berendezés gyártója csak akkor vállal garanciát, ha a gépbe érkező vizet először az előirásaiknak megfelelően kezelik, szűrik, hogy megvédjék a drága alkatrészeit például a vízkövesedéstől.

Vízszűrő betét csere lehetőségek a webáruházunkban: Itt találja vízszűrő betéteinket.