Javítsa vízminőségét fejlett szűrési megoldásokkal

A HydroFLOW Magyarország Kft. fejlett vízszűrési megoldásokat kínál vállalkozása vagy otthona számára minőségi vízszűrő berendezésekkel és a legújabb vízszűrő megoldásokkal.

Hazánk közüzemi vízellátása a világ legbiztonságosabbjai közé tartozik. Azonban az Ön kút- és esővize szennyezett lehet természetben előforduló vegyi anyagokkal, ásványi anyagokkal, szerves és szervetlen anyagokkal.

A vízszűrés javítja a meglévő vízkészletből származó víz minőségét, így biztosítva, hogy mindig friss, tiszta, jó ízű vizet kapjon.

Hogyan működik a vízszűrő berendezés?

Javítsa a víz ízét, tisztaságát és biztonságát vízszűrő berendezéssel amely csatlakoztatható a meglévő vízellátáshoz, hogy csökkentse a potenciálisan káros szennyeződéseket és egyéb szennyeződéseket, amelyek a helyi vízellátásban találhatók. A vízszűrő berendezés képes eltávolítani az oldott ásványi anyagokat.

Az ország egyes részein természetesen „kemény” víz található, amely nagyobb mennyiségű ásványi anyagot, különösen kalciumot és magnéziumot tartalmaz. Az ásványi anyagok felhalmozódása krétás, barna vagy vöröses foltokat és mellékízt hagyhat maga után. A vízszűréssel a nagy mennyiségű oldott ásványi anyag eltávolítható.

A Cintropur víztisztító rendszereket a háztartások és az ipari üzemek szennyeződésmentes vízzel való ellátására használják.

Ipari és kereskedelmi vízszűrők

A fő probléma a nem kívánt szennyeződések -csapvízből, ipari, üzemi folyamatokból vagy kereskedelmi felhasználású vízből történő- eltávolítása. A vízszűrők átfogó választékán belül megtaláljuk azokat a hatékony rendszereket, amelyeket keres. Fontos azonban megérteni, hogy egy adott szűrőt nem úgy terveztek, hogy eltávolítson minden szennyeződést, ezért tanácsos megérteni, hogy melyik szűrő a legmegfelelőbb az adott problémára.

A vízszűrő rendszereket kereskedelmi vízszűrőkre és ipari vízszűrőkre osztják. Mindkettőnek megvannak a saját egyedi funkciói, amelyek különböző alkalmazásokban hasznosak.

Ezek a tényezők a következők:

A kereskedelmi forgalomban kapható vízszűrők szerkezetileg kicsik és energiahatékonyak, mivel nagyon minimális teljesítményre van szükség a működésükhöz. Ezek a szűrők tökéletesen illeszkednek kereskedelmi épületekben, például éttermekben , szállodákban, kiskereskedelmi és irodaházakban stb. való alkalmazásokhoz. Ezeknek a kisebb kereskedelmi vízszűrőknek a karbantartási költsége alacsonyabb, mint az ipari vízszűrők költségei.

Az ipari vízszűrők nagyobb szűrőegységek, amelyek célja a nagyobb fokú szennyeződések eltávolítása a vízforrásokból. A finomítók , erőművek, katonai és más iparágak megkövetelik ezeket a szűrőket, hogy nagyobb mennyiségű tisztított vizet állítsanak elő összetett ipari alkalmazásokhoz.

Aktív szenes vízszűrő berendezések

Az aktívszenes rendszerek a vizet egy szénszűrőn kényszerítik át, amely felfogja és csökkenti a szennyeződéseket, például a klórt és a víz ízét és szagát befolyásoló közönséges üledékeket. A szénszűrők csökkentik a bakteriális ciszták és más biológiai szennyeződések képződését is. A szénszűrők célja, hogy eltávolítsanak minden szennyeződést, különösen a vízben található toxinokat, vegyi anyagokat és nehézfémeket. A vízszűrő berendezés ezenkívül kiegyensúlyozza az ízt és eltávolítja a vízből a szagokat.

UV-s vízszűrő berendezések

Az ultraibolya szűrő (más néven UV-szűrő) az UV-fény erejét használja fel a víz fertőtlenítésére. Elpusztítják a kórokozókat és a káros baktériumokat. Ennek a módszernek a nagy előnye, hogy nincs szükség vegyszerekre.

Mit távolítanak el a kereskedelmi forgalomban kapható vízszűrő berendezések?

A kereskedelemben kapható vízszűrők olyan szűrőrendszerek, amelyeket mikroszkopikus lyukakkal terveztek, amelyek elég aprók ahhoz, hogy megakadályozzák a nem kívánt anyagok, például vegyszerek, ásványi anyagok, üledékek, részecskék, fémek és egyéb szennyeződések átjutását a vízzel együtt. A kereskedelmi vízkezelési technológia előfeltétele minden olyan iparágnak, amely folyamatosan friss, tisztított vizet igényel. Ahogy a kereskedelmi vízszűrők gyártása és tervezése folyamatosan fejlődik, úgy bővül ezeknek a rendszereknek a tulajdonságai és a kereskedelmi alkalmazásokban való hosszú távú használhatósága is.

Mivel a legtöbb vízforrás nem csak egyszerű H20-at tartalmaz, hanem számtalan egyéb olyan anyagot is, amely káros lehet az emberi egészségre, ha ki vannak téve, szükség van egy szűrési módszerre, amely megoldást nyújt erre a problémára. Az egyes vízforrásokban megbúvó vegyszerek, fémek és összes oldott szilárd anyag (TDS) mennyisége számos természeti körülménytől függ. Egyes régiók/területek általában magasabb só- és ásványianyag-szintet tartalmaznak, mint mások.

Innovatív víztisztító és szűrési megoldások

A Cintropur innovatív, fenntartható víztisztító megoldásokat tervez ipari alkalmazásokhoz. Exkluzív technológiánk és testre szabott rendszereink nagy tisztaságú vizet állítanak elő a bányászattól és vegyi üzemtől a közművekig és egyetemekig.