A CINTROPUR vízszűrők -melyeket 1972 óta Belgiumban gyártanak- alkalmasak az otthoni- és ipari vízszűrésre. A csapvíz , esővíz , forrásvíz , kútvíz kezelésére. Kiválóan alkalmasak enyhén szennyezett vízhez.

A gyártó cég

vízszűrő

A Cintropur csúcsminőségű műszaki termékeket gyárt, melyeknek gazdaságos és különösen környezetbarát a karbantartásuk.
Megalakulása óta a CINTROPUR a legmagasabb minőségű műszaki termékekre specializálódott.Az élelmiszeripari felhasználásra akkreditált szintetikus alapanyagok kiválasztása filozófiánk és a vízszűrők fejlesztése elengedhetetlen része.A magas víznyomással szembeni rendkívüli ellenállás része magas színvonalú követelményeinknek.

  1. A szűrőbetétekkel történő szűrési eljárás számos előnnyel jár a versenytársainkhoz képest lényegesen nagyobb áramlási sebesség / terhelés tekintetében
  2. A rendkívül alacsony nyomásesések különösen alkalmasak alacsony nyomású hálózatokhoz.
  3. Ez a szűrőbetét koncepció különösen előnyös a végfelhasználó számára, mind gazdasági, mind ökológiai szempontból.
  4. Ez a koncepció, az egyik legolcsóbb és leghatékonyabb vízszűrő rendszer a piacon, a szűrő megvásárlásától a karbantartásig.

Szűrőink élelmiszer- és ivóvízzel való használatra alkalmasak, mivel teljes egészében prémium minőségű szintetikus anyagból készülnek.

Szűrőink a háztartás, mezőgazdaság, ipar és egészségügy vizes eszközeinek védelmét is szolgálják.

Nagy szűrési teljesítmény

Cintropur vízszűrőA Cintropur vízszűrők háztartási és ipari területen a csapvíz szűrésére, valamint eső-, kút- és forrásvíz kezelésére szolgálnak. Alkalmasak mezőgazdasági öntözőrendszerekhez is.

A cég Belgiumban gyártja Cintropur vízszűrőit, és közel 50 éves tapasztalattal rendelkezik a vízszűrés területén.

A CINTROPUR vízszűrő a centrifuga/propeller és a szűrőbetét segítségével történő kettős szűrés révén különleges tulajdonságainak köszönhetően kiemelkedik a versenytársak közül és a meglévő technológiák közül.

CINTROPUR vízszűrők, amelyek teljes egészében kiváló minőségű műanyagból készülnek, lehetővé teszik, hogy minden szilárd szennyeződést visszatartsanak a vízből, miközben fenntartják a maximális áramlási sebességet.

A Cintropur vízszűrők áramlási sebessége

A szűrők áramlási sebessége 3 m²/h-től indul, de elérheti a 32 m²/h-t is. Mechanikusan szűri a részecskéket szűrőbetét segítségével, valamint kókusz alapú aktív szénnel kezeli és/vagy UV sugarakkal sterilizálja a vizet.

Szűrési finomság

A részecskéket 1µ és 300µ közötti finomságú szűrőbetét segítségével szűrjük.

A CINTROPUR TE és CTN modellek aktív szénnel szűrik a vizet.

Itt találja a teljes vízszűrő kínálatunkat.