Ivóvíz szennyezés

Az ivóvíz fő forrásait gyakran ipari és kommunális vegyszerek szennyezik. Az innovatív víztisztítás segítségével a víztisztító telepeken biztonságos szintre csökkentik a vízben lévő káros vegyszerek koncentrációját, a kötelező fertőtlenítés pedig bakteriológiai szempontból veszélytelenné teszi a vizet. A hagyományos, klóros vízkezelési technológiák azonban fertőtlenítő melléktermékeket eredményeznek. Ezenkívül a vízminőség romlik az elosztó hálózatban is. Ennek oka a különböző mikroorganizmusok szaporodása és bomlása a vízvezetékben. Így a vízhálózatok végpontjain a trihalogén-metánok, felületaktív anyagok, vasvegyületek stb. koncentrációja többszörösen meghaladhatja a megengedett legnagyobb koncentrációt (MPC),

Betegségek okai

A szennyezett víz az emberi betegségek legalább 80%-át okozza, ezért sürgősen szükség van innovatív vízkezelési technológiákra. Világszerte igény mutatkozik olyan költséghatékony eszközök iránt is, amelyek megakadályozzák a másodlagosan szennyezett csapvíz fogyasztását. Jelenleg a problémát tisztított palackozott víz gyártásával, adszorpciós-szűrő és ozmotikus rendszerek telepítésével oldják meg. Ezeknek az innovatív víztisztítási rendszereknek az üzemeltetése és fenntartása is költséges.

Az élelem és a menedék létfontosságú az élethez, de senki sem tud túl sokáig élni víz nélkül. Nem elég, ha sok van a vízből. Ugyanaz a víz , amely életet ad, megbetegítheti vagy akár meg is ölheti az embereket, ha veszélyes anyagokat vagy betegséget okozó mikrobákat tartalmaz. És mivel az emberek vizet használnak olyan tevékenységekhez, mint a növények öntözése, mosás és hulladékártalmatlanítás, az emberi populációhoz közeli vízforrások könnyen szennyeződhetnek.

A vízellátás bizonytalanságának okai összetettek . Ennek egy része a népességnövekedés és a talajvízkészletek kimerülése miatt van – a föld édesvizének 30 százaléka mély víztartókban fekszik, és veszélyesen fenntarthatatlan mennyiségben nyerik ki.

5 ok, amiért szüksége van egy vízszűrőre

 1. Eltávolítja a klórt és más káros vegyi anyagokat

A klórral szennyezett ivóvíz fogyasztása szörnyű ötlet. Annak ellenére, hogy a csapvízben lévő klórszintet általában biztonságosnak tekintik, az egészsége szempontjából mégis sokkal jobb, ha nem fenyegetik azok a kockázatok, amelyeket ezen vegyszerek fogyasztásuk során jelentenek. Vannak, akik nem szívesen fogyasztanak más vegyi anyagokat, például a fluort. Ebben segítségükre van a mi technológiánk. Tekintse meg minőségi szűrőink kínálatát, innovatív víztisztítási megoldásainkat, amelyek eltávolítják a klór és fluor jelentős részét az ivóvízből.

 1. A vizének jobb íze lesz (nincs íze!)

A vízvezeték állapotától függően észre fogja venni, hogy a víz íze eltérő attól függően, hogy hol tartózkodik. Bármilyen ízű is legyen a víz, mi azt állítjuk, hogy Ön sokkal jobban szereti az íztelen vizet! Általában Magyarországon a víz íze rendben van, azonban ha egyszer vett mintát egy szűrt vízből, nem akar majd visszalépni egy szűretlen változatra! Szűrőink teljes választéka strapabíró kivitelű, így a telepítés után nem kell többé aggódnia a fémes vagy földes ízű miatt.

 1. Pénzt takaríthat meg és védheti a környezetet is

Az emberek rengeteget költenek palackozott vízre. Ez azt eredményezi, hogy több millió műanyag palack kerül hulladéklerakókba vagy óceánjainkba, jelentős károkat okozva ezzel a környezetben. Ezenkívül a műanyag palackok előállítása jelentős erőforrásokat igényel, ami hozzájárul a szén-dioxid-kibocsátáshoz és a globális felmelegedéshez. Még soha nem volt ilyen egyszerű megtakarítani pénzt és védeni a környezetet egy egyszerű házon belüli telepítéssel. Soha többé nem kell palackozott vízzel feltöltenie otthonát, ha vízszűrőt szereltet fel!

 1. Ez jó Önnek

Az innovatív víztisztítás eltávolítja a káros vegyszereket és mikroorganizmusokat a vízből. Ezenkívül a jó ízű víz mellett többet szeretne inni belőle, ami valóban jót tesz az egészségének.

A sok víz ivásának egészségügyi előnyei:

 • fogyás,
 • jobb kognitív funkciók,
 • kevesebb fejfájás,
 • erősebb immunrendszer,
 • kevesebb méreganyag a véráramban
 • és még sok más.

Mindezek azt mutatják, hogy mennyire megéri a befektetés egy vízszűrőbe, és mennyire fontos az innovatív víztisztítás.

 1. Jobb ízű ételek

Ha olyan ételt készít, amelyhez víz szükséges, egy vízszűrő segít megőrizni az étel ízét. Egy jó szűrő eltávolítja a baktériumokat is, ami elősegítheti, hogy az élelmiszer hosszabb ideig legyen tárolható.

Vízszűrési filozófiánk

innovatív víztisztításA HydroFLOW Magyarország Kft-nél arra törekszünk, hogy a kiváló minőségű és innovatív vízszűrők vezető szállítója legyünk Magyarországon. A Cintropur szűrők átfogó választékát kínáljuk, amelyek mindegyike lenyűgöző innovatív víztisztítási tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek hatékonyan eltávolítják a csapvízben található szennyeződéseket. Amellett, hogy megbizonyosodunk arról, hogy az Ön által fogyasztott víz biztonságos, szűrőink sikeresen eltávolítják a nem kívánt ízeket és szagokat, hogy kellemes ivási élményt nyújtsanak.

Büszkék vagyunk az innovatív víztisztítás mögött felhalmozott tudásunkra, hogy kielégítsük egyedi igényeit. A legfejlettebb tisztítási eljárásokat alkalmazzuk annak érdekében, hogy a vizet elfogyasztva jó ízű és káros anyagoktól mentes legyen.

Minden háztartásnak szüksége van egy megbízható és biztonságos vízforrásra innovatív víztisztítás segítségével. Az információ terjedésével egyre többen hallanak a csapvízben található szennyeződésekről. Ügyfeleink akkor találnak ránk, ha minőségi megoldást keresnek ivóvizük tisztítására, amely gyakran tele van káros vegyszerekkel, baktériumokkal és mikroorganizmusokkal.

A HydroFLOW Magyarország Kft-nél kiváló minőségű vízszűrő megoldásokat kínálunk lakó- és kereskedelmi ingatlanok számára. Olyan vízszűrőket árulunk, amelyek eltávolítják az üledéket, a nem kívánt ízeket, szagokat, baktériumokat és mikrorészecskéket. Termékeink biztosítják, hogy tiszta és ízletes ivási élményben legyen része. Egyedi megoldások széles tárházát kínáljuk, hogy igényeitől függetlenül élvezhesse a tiszta, szűrt vizet, amikor csak akarja.

Minőségi termékek

Minden termékünk a legjobb minőségű. Könnyen telepíthető víztisztító rendszereink megfizethetőek, és megbízható hozzáférést biztosítanak az otthoni tiszta és biztonságos ivóvízhez. Büszkék vagyunk a termékeink mögött meghúzódó magas színvonalú mérnöki folyamatra. Az elérhető legfejlettebb szűrési eljárásokat alkalmazzuk, hogy minden csepp víz finom ízű és káros szennyeződésektől mentes legyen.

Ennyi év után az általunk nyújtott magas szintű innovatív víztisztítás szolgáltatás továbbra is az egyik legerősebb a piacon. Megtervezzük szűrési rendszerét, hogy az mindig kiváló állapotban működjön. A beszereléstől a szűrőcseréig csapatunk segíti Önt.

Tekintse meg szűrőinket, ha többet szeretne megtudni kiemelkedő megoldásainkról. Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!