Ipari vízszűrők

A CINTROPUR szűrőcsalád tagjai a hidrociklon elvén működnek. A készülékek szűrőbetétei úgy vannak kialakítva, hogy a szűrőnek a fejrészébe csatlakoztatható végén egy lamellás áramlásterelő található. Ez biztosítja, hogy a készülékbe beáramló vizet a lamellák forgó mozgásra kényszerítsék. A forgó mozgás következtében a vízben található mechanikai szennyeződések a centrifugális erő hatására a szűrőház falához kerülnek. Így a szűrőház közepén található szűrőbetét felületére csak azok a szennyeződések kerülnek amelyek a kis méretüknél fogva nem rakódtak ki a szűrőház falához.
A szűrőház falához nyomódó szennyeződések a szűrőbetét alatt található szennygyűjtő térben ülepednek le. A leülepedett szennyeződések a készülék alján található lemosató furaton, csapon keresztül távolíthatóak el.

A CINTROPUR töltetes szűrőcsalád tagjai (TE) a háztartás és az ipar területén ott alkalmazhatóak, ahol nincs nagy átáramló vízmennyiség. A készülékek töltete az eltávolítandó szennyeződés fajtájától, illetve a beadagolandó anyagtól függ.

Mind a(z) 4 találat megjelenítve